Diensten

B&L WEBDESIGN pakket 1

Webdesign pakket 1

Bij dit pakket krijgt u een  statische website die wordt opgebouwd uit HTML elementen welke vervolgens met behulp van CSS wordt vormgegeven. De content wordt door de webdesigner ingebracht. Als er wijzigingen aan deze inhoud aangebracht moeten worden is enige kennis nodig van HTML en CSS code. Daarnaast is er een directe FTP verbinding nodig met de server waar de website op staat. Dit pakket is voornamelijk geschikt voor websites waarvan de inhoud niet snel zal wijzigingen. SEO staat voor Search Engine Optimalisation (zoekmachine optimalisatie). Door op de juiste manier de inhoud van de website te verwerken kun je invloed uitoefen hoe de zoekmachines omgaan met de inhoud van de website waardoor een hogere positie bereikt kan worden na een zoekopdracht. Lees meer…..

B&L WEBDESIGN pakket 2

Webdesign pakket 2

Dit pakket is gelijk aan pakket 1. Er wordt extra code geschreven om er voor te zorgen dat de website voor diverse maten beeldschermen een andere opbouw krijgt en anders wordt weergegeven. Hierdoor wordt de leesbaarheid op mobiele telefoons en/of tablets verbeterd. Dit noemen we responsive design. Lees meer…..

B&L WEBDESIGN pakket 3

Webdesign pakket 3

Bij dit pakket wordt er voor een WordPress CMS een zogenaamd thema gemaakt. CMS betekend Content Management System. Ook hier wordt het ontwerp gemaakt met behulp van HTML en CSS code. Tevens wordt er PHP code toegevoegd om te zorgen dat het thema kan communiceren met de server waar het WordPress CMS pakket op geïnstalleerd staat. WordPress vrij te gebruiken waardoor er geen bijkomende kosten zijn. Door WordPress te gebruiken kan de eigenaar van de website op een gemakkelijke manier zelf inhoud aanpassen, toevoegen of verwijderen. Ook kan de eigenaar van de website diverse plugins instaleren die in WordPress veelal gratis worden aangeboden. De inhoud wordt in een database opgeslagen. B&L WEBDESIGN ontwikkeld niet alleen voor u een op maat gemaakt thema, maar installeert ook het WordPress pakket voor de klant op de web hosting server waar de opdrachtgeven zijn webruimte heeft geregeld. Er zullen standaard 10 pagina’s worden ingericht voor de opdrachtgever. Meerdere pagina’s kunnen door de opdrachtgever zelf worden ingevuld of door B&L WEBDESIGN laten invullen tegen een uurtarief. Door een onderhoudscontract af te sluiten bij ons, kan het uurtarief voor u voordeliger uitvallen. Lees meer…..

B&L WEBDESIGN pakket 4

Webdesign pakket 4

Dit pakket is gelijk aan pakket 3. Er wordt extra code geschreven om er voor te zorgen dat de website voor diverse maten beeldschermen een andere opbouw krijgt en anders wordt weergegeven. Hierdoor wordt de leesbaarheid op mobiele telefoons en/of tablets verbeterd. Dit noemen we responsive design. Lees meer…..

pakket_onderhoud

Onderhouds contracten

Het is ook mogelijk om uw nieuwe of bestaande website door B&L WEBDESIGN te laten onderhouden. Als u zelf geen tijd of kennis heeft om dit zelf te doen. Ook het restylen van uw bestaande website behoord tot de mogelijkheden. Laat ons dan het onderhoud uitvoeren. Lees meer…..

pakket_logo_huisstijl

Logo en huisstijl ontwikkeling

U bent pas voor u zelf begonnen en u heeft nog geen logo of huistijl? Of u wilt uw huidige huisstijl een opfrisbeurt geven? Ook daarin kan B&L WEBDESIGN voorzien. Deze huisstijl kan dan direct in uw website worden toegepast die u natuurlijk bij ons heeft laten bouwen. De kosten voor het ontwikkelen van een logo en/of huisstijl worden berekend tegen een vast uurtarief. Lees meer…..

pakket_fotografie

Fotografie t.b.v. websites en webdesign

U wilt een website laten maken, maar u heeft niet de beschikking over het juiste beeldmateriaal? Ook hier kan B&L WEBDESIGN u van dienst zijn. Door al vele jaren als hobby met digitale fotografie bezig te zijn is er een meer dan gemiddelde kennis opgedaan over fotografie. De kosten voor fotografie worden tegen een vast uurtarief berekend. Heeft u echter liever een professionele fotograaf? Dan kan B&L WEBDESIGN hierin voor u bemiddelen. Als u contact met ons opneemt geven wij u graag advies. Lees meer…..

* alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief webhosting, domeinregistratie en 21% btw