Fotografie

Fotografie ten behoeve van webdesign

U heeft een website of wilt een website laten maken, maar u beschikt niet over het geschikte beeldmateriaal.

B&L WEBDESIGN kan u hierbij van dienst zijn. Door vele jaren ervaring met digitale fotografie en beeldbewerking is een meer dan gemiddelde kennis op dit gebied aanwezig.

Fotografie - B&L WEBDESIGNZo kunnen wij bijvoorbeeld uw producten, personeel, bedrijf of locatie voor u fotograferen, waarna wij deze beelden met behulp van PhotoShop geschikt maken voor het gebruik van uw website. De juiste bewerking met betrekking tot kwaliteit en resolutie is bij gebruik van foto’s op een website van groot belang als het gaat om bandbreedte en de laadsnelheid van uw website. U wilt natuurlijk ook dat uw bezoekers niet te lang hoeven te wachten op het laden van uw website en daarnaast wilt u bezoekers die uw website via een mobiel netwerk bezoeken niet opzadelen met extra veel data verbruik.

B&L WEBDESIGN beschikt over uitstekende semi-professionele camera-apparatuur waardoor vrijwel elke klus te klaren valt.

Krijgt u liever een professionele fotograaf over de vloer? Dan kan B&L WEBDESIGN hier voor u in bemiddelen.

De prijzen voor fotografie worden berekend volgens een standaard tarief van € 35,– per uur. Dit tarief geldt ook voor het ver- en bewerken van de foto’s met PhotoShop. Afhankelijk van de locatie waar de foto’s gemaakt worden zullen er reiskosten in rekening worden gebracht. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

B&L fotografie - Wandelbrug Gaatskensplas te BarendrechtB&L fotografie - Kind portretB&L fotografie - DaDaDaDaDan Tenko optredenB&L fotografie - DaDaDaDaDan Tenko optredenB&L fotografie - Kat in de avondzon met tegenlicht

* alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% btw