Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten voor uw website.

Naast het ontwerpen en bouwen van websites is het ook mogelijk om uw website door B&L WEBDESIGN te laten onderhouden. Als u zelf geen tijd of kennis heeft om uw website te onderhouden? Laat ons dan het onderhoud uitvoeren.

Deze onderhoudswerkzaamheden kunnen bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Het aanpassen of toevoegen van teksten en/of afbeeldingen.
  • Het aanpassen van de structuur of kleurstelling van uw website.
  • Het up-to-date houden van uw WordPress website(s) door het instaleren van de laatste versies van het systeem en de eventuele plugins.
  • Het maken van maandelijkse backups van uw website
  • Het controleren van de werking van uw website

Voordelen:

  • Wij zorgen dat de aanpassingen die u wilt, worden uitgevoerd. Hierdoor is de informatie op uw website altijd up-to-date. U geeft de informatie die u wilt wijzigen of toevoegen simpelweg via de e-mail aan ons door.
  • Wij maken regelmatig een backup van uw website. Mocht er iets verkeerd gaan bij uw webhoster dan kan dit simpel door ons worden terug gezet.
  • Wij sturen u maandelijks een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden via de e-mail.

Ons standaard tarief bedraagt €35,– per uur. Als u een onderhoudspakket bij ons afsluit geldt er een korting op het uurtarief dat kan oplopen tot 20%. De hoogte van de korting is afhankelijk van de hoeveelheid uren per maand en de duur van het contract. In de tabel hieronder vindt u onze onderhoudspakketten met de eventuele korting als u voor langere termijn onderhoud inkoopt. Voor de onderhoudscontracten geldt, dat gespreid betalen via incasso tot de mogelijkheden behoord.

Aantal uren per maand: Contract duur: Korting: U betaalt: Uw voordeel per jaar:
½* 12 maanden 10% € 189,– per jaar €   21,–
1 3 maanden 5% €  99,75 per kwartaal €   21,–
1 6 maanden 10% € 189,– per half jaar €   42,–
1 12 maanden 15% € 357,– per jaar €   63,–
2 3 maanden 10% € 189,– per kwartaal €   84,–
2 6 maanden 15% € 357,– per half jaar € 126,–
2 12 maanden 20% € 672,– per jaar € 168,–
* het pakket van een half uur per maand is werkelijk 1 uur per 2 maanden.

 

Natuurlijk kunt u als u zo nu en dan wat onderhoud werkzaamheden heeft ook zonder contract bij ons terecht. Dan brengen wij de uren die nodig zijn om dit onderhoud uit te voeren bij u in rekening tegen ons standaard tarief.

Re-stylen van een bestaande website.

Heeft u al een bestaande website, maar deze kan wel een opknapbeurt gebruiken? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Ook als u uw huidige HTML website wil laten ombouwen tot een dynamische website met CMS, kunt u bij ons terecht. Omdat het hier niet gaat om standaard werk is het niet mogelijk om hiervoor een vaste prijs voor aan te duiden. Na inventarisatie van de werkzaamheden zal er een offerte worden uitgebracht.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

* alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% btw. Het restylen van uw website valt niet onder het onderhoudscontract.