Pakket 2 – HTML website + responsive design

HTML5 CSS3seo-logobl_header_img

HTML website + 6 pagina’s + responsive design.

sticker_bl_pakket_2

  • Professioneel vormgegeven website – speciaal voor U op maat gemaakt, hierbij wordt uw huisstijl in acht genomen.
  • 6 pagina’s
  • Responsive design (de website wordt geoptimaliseerd voor mobiele devices als smartphones en tablets)
  • Zoekmachine geoptimaliseerd (SEO).
  • Contactformulier
  • Kaartje van Google Maps

Deze zogenaamde statische website die wordt gemaakt in HTML en CSS code. Onder statisch wordt begrepen dat de inhoud van een website moeilijk of niet te wijzigen valt door uzelf, mits u enig kennis van HTML en CSS code bezit. Het is niet zo dat de inhoud niet aanpasbaar is, maar het zelf aanpassen ervan kost gewoon meer tijd en vereist kennis. Of u laat de aanpassingen die u wilt doorvoeren door ons doen.

In dit pakket wordt de website zo ontworpen dat deze zich aanpast voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Dit noemen we responsive design. Hierdoor wordt de bezoekers ervaring en de leesbaarheid van uw website optimaal of u nu kijkt op een groot of een klein scherm.

U kiest voor deze vorm als u een website nodig heeft waar niet frequent wijzigingen aan wilt brengen. Denk hierbij aan een informatieve website die gebruikt wordt om de bezoekers van uw website voorziet van de basis informatie die u over uw bedrijf, vereniging, dienstverlening wilt geven.

Wij creeën deze website voor u met maximaal 6 pagina’s. Voor eventuele extra pagina’s geldt een meerprijs die wordt berekend op basis van een uurtarief van €35,–.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

* alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief webhosting, domeinregistratie en 21% btw