Wat we doen

Onze werkwijze.

Als je een website laat ontwerpen, is het belangrijk om met een aantal dingen rekening gehouden worden: De uitstraling van de site (is er sprake van een bestaande huisstijl), de navigatie van de website (kunnen de bezoekers van uw website snel vinden wat ze zoeken) en natuurlijk de inhoud van uw website (teksten en afbeeldingen). Vooral over het laatste moet u heel goed nadenken als u wilt dat uw website goed gevonden wordt door de grote zoekmachines.

B&L WEBDESIGN website ontwerpenOm tot het juiste ontwerp te komen, is het belangrijk dat u weet wat u wilt. Het feit dat u heeft besloten een website te laten bouwen geeft doorgaans ook aan dat u nagedacht heeft hoe deze er dan uit zou moeten zien. Heeft u besloten dat er een website moet komen, maar u heeft geen flauw idee hoe deze er uit moet komen te zien is het verstandig om eens rond te kijken op de websites van concurenten of collega bedrijven om eens te zien hoe hun website er uit ziet. Zo krijgt u een idee van wat u wel of juist niet goed vindt aan zo’n website. Zodra u een idee heeft hoe uw website er uit moet komen te zien, bespreken we uw en onze ideeën over het ontwerp en de onderdelen die de website moet bevatten. Neem ook eens een kijkje bij onze pakketten om te zien welke het best bij uw wensen en of budget past. Heeft u geen idee welk pakket u moet kiezen? Wij geven u vrijblijvend een passend advies. Neem hiervoor contact met ons op.

Zodra we een goed beeld hebben over hoe het uiteindelijke resultaat moet worden, ontwikkelen we het technische gedeelte van de website en bouwen de site op volgens de webstandaarden. Zodra u akkoord gaat met het resultaat zorgen wij ervoor dat uw website online wordt gezet op de webruimte die u heeft gehuurd met het daar aan gekoppelde domein (url). Natuurlijk melden we uw website aan bij de grote zoekmachines.

Hosting van webruimte en domein registratie

Vooralsnog voorzien wij niet in het verhuren van webruimte of de mogelijkheid tot het registeren van domeinnamen. Wij zijn van mening dat wij onze klanten hier hun eigen keuzes in moeten laten maken. Wellicht heeft u al een domeinnaam vast laten liggen in het verleden omdat u toch al van plan was een website te laten maken. Wellicht heeft u zelfs al ruimte gehuurd bij een webhoster op één van hun servers.

Heeft u nog geen domeinnaam geregistreerd of webruimte gehuurd, dan willen wij u hierin graag adviseren. De keuze van domeinnaam kan veel invloed hebben op de manier hoe uw website wordt gevonden door de zoekmachines. De hoeveelheid webruimte die u nodig heeft hangt af van de hoeveelheid informatie die u gaat aanbieden. Heeft u bijvoorbeeld downloadbare content, dan heeft u meer webruimte nodig dan als u slechts een informatieve website laat opzetten. Als u contact met ons opneemt geven wij u vrijblijvend advies.

Onderhoud van uw website

Een website die up-to-date wordt gehouden trekt meer bezoekers dan een website die verwaarloosd wordt. Heeft u door ons een website laten maken of u heeft al een bestaande website? Heeft u er dan al over nagedacht wie deze website gaat onderhouden. Dit vereist de nodige tijd, maar daarnaast ook enige kennis van zaken. Bent u zo’n iemand die zelf geen tijd heeft of niet voldoende kennis in huis heeft om uw website bij te houden, dan kan B&L WEBDESIGN voor u uitkomst bieden. Wij kunnen u een onderhoudscontract aanbieden waarmee wij uw website onderhouden, content aanpassen, verwijderen of toevoegen. Een e-mail of telefoontje is voldoende en wij zorgen ervoor dat de content van uw website wordt aangepast. Het onderhoud wordt berekend tegen een vast uurtarief. Eventuele korting hangt af van het soort contract dat u afsluit. Heeft u incidenteel wat aanpassingen die u door ons wilt laten doen, dan krijgt u van ons een factuur voor de gemaakte uren tegen het vaste tarief. Heeft u meer vragen of wilt u advies bij het maken van uw keuze? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Re-stylen van een bestaande website.

U heeft al een website, maar deze kan wel een make-over gebruiken. Of u heeft uw huisstijl veranderd waardoor het uiterlijk van uw website niet meer in lijn is hiermee. B&L WEBDESIGN kan voor u uw bestaande website vernieuwen of aanpassen. Heeft u een statische website, maar u wilt deze graag omzetten naar een statische website met CMS? Zodat u zelf makkelijk content kunt aanpassen, toevoegen of verwijderen. Ook dat behoord tot de mogelijkheden. Als u contact met ons opneemt geven wij u graag advies.

Fotografie

U wilt een website laten maken, maar u heeft niet de beschikking over het juiste beeldmateriaal? Ook hier kan B&L WEBDESIGN u van dienst zijn. Door al vele jaren als hobby met digitale fotografie bezig te zijn is er een meer dan gemiddelde kennis opgedaan over fotografie. De kosten voor fotografie worden tegen een vast uurtarief berekend. Heeft u echter liever een professionele fotograaf? Dan kan B&L WEBDESIGN hierin voor u bemiddelen. Als u contact met ons opneemt geven wij u graag advies.

Logo en huistijl ontwikkeling

B&L WEBDESIGN - logo en huisstijl ontwikkelingU bent pas voor u zelf begonnen en u heeft nog geen logo of huistijl? Of u wilt uw huidige huisstijl een opfrisbeurt geven? Ook daarin kan B&L WEBDESIGN voorzien. Deze huisstijl kan dan direct in uw website worden toegepast die u natuurlijk bij ons heeft laten bouwen. De kosten voor het onwikkelen van een logo en/of huisstijl worden berekend tegen een vast uurtarief. Neem voor meer informatie over logo en huisstijl ontwikkeling vrijblijvend contact met ons op.
Het logo hiernaast is een voorbeeld van een logo dat door B&L WEBDESIGN is ontwikkeld voor
Het logo hierboven is een voorbeeld van een logo dat door B&L WEBDESIGN is ontwikkeld voor:
MaSH Fotografie – www.mash-fotografie.nl