Wie we zijn

Silvio Bekkens van B&L WEBDESIGN

Even voorstellen.

B&L WEBDESIGN is een kleine zelfstandige onderneming op het gebied van webdesign, logo en huisstijl ontwikkeling en fotografie, dat is gevestigd in Barendrecht onder de rook van Rotterdam. Het staat onder leiding van Silvio Bekkens. Na zo’n 25 jaar ervaring in de grafische industrie is besloten om deze kennis over te brengen naar deze onderneming.

B&L WEBDESIGN is in het bezit van het diploma WEB PUBLISHING, dat is behaald aan het Art & Design College te Utrecht. Daarnaast wordt er al geruime tijd veel aandacht gestopt in digitale fotografie, waardoor er een meer dan gemiddelde kennis over fotografie aanwezig is.

De ruime kennis over HTML, CSS, WordPress, PhotoShop, etc. waar B&L WEBDESIGN over beschikt zorgt voor resultaten die er professioneel uit zien. De vele jaren ervaring in de grafische industrie helpen daarbij om er alles grafisch verantwoord uit te laten zien.

Wij richten ons voornamelijk op kleine ondernemingen, ZZP’ers. horeca gelegenheden, verenigen, etc. en streven naar laagdrempeligheid met daarnaast een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wij houden we het graag persoonlijk en geven u passend advies.